Beau is niet blij met de vrijpartij van Johan en Billy

Beau is niet blij met de vrijpartij van Johan en Billy

Johan heeft het al met veel bewoners over zijn nachtelijke vrijpartij gehad. Beau met wie Johan zo nu en dan ook erg close was, behoort nog niet tot die mensen. Johan loopt naar Beau, die aan het afwassen is en laat hem de mail zien over zijn boot die weg moet. Beau haalt haar schouders op en zegt dat hij misschien wel in Billy haar penthouse kan slapen. Of in de Beauhut reageert Johan. Daar zal je heel wat voor goed moeten maken antwoordt Beau. Het huilen staat me nader dan het lachen zegt Johan vervolgens. Ik heb er echt spijt van. Dat meen ik oprecht vervolgt hij. Het kan Beau duidelijk weinig schelen en ze zegt dat Johan echt zijn best moet doen om weer credits te verdienen. Denk je dat alles nu weer koek en ei is vraagt ze zonder antwoord te krijgen. We hebben nog wel een keer een goed gesprek voegt ze eraan toe. De twee besluiten dat het gesprek niet nu aan te gaan, dat komt wellicht later…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Rina at 17:04

  Nou Johan maakt zelf alles stuk met Beau, het is niet de eerste keer dat hij na Beau weer met Billy
  gaat flirten. Hij speelt gewoon met hun en ze trappen er beiden iedere keer weer in. Voor Beau vind ik het jammer, en voor Billy verdient niet beter dat hij haar gaat ontwijken..

 2. Ruud at 14:28

  Billy maakt alles stuk..tussen Johan & Beau maar daar was ze gewoon op uit, dat heeft ze altijd gezegd. .dat ze jaloers is op Beau en dat ze haar terug pakt, en dat heb ze nu gedaan, iemand die erg dronken was, en te hebben verkracht ,,want als een vrouw dronken is en een man doet dit wordt er gesproken over verkrachting dus is dit het ook.

  • Karel at 14:35

   Dit heeft ze ook 2x bij Jessie gedaan, ik weet echt niet wat dit voor een vrouw is, tè laag voor woorden…en ja het woord wat jij gebruikt is van toepassing, maar zij verdraait alles en gooit het weer op Johan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *