De groep krijgt een mail dat de boot van Johan weg moet uit Utopia

De groep krijgt een mail dat de boot van Johan weg moet uit Utopia

Linda zit voor de computer wanneer zij een mail binnen ziet komen over de boot van Johan. Het is de vraag of de boot in Utopia mag blijven aangezien deze in bruikleen is en bijna terug moet naar de eigenaar. Althans dat werd gedacht. Eerder heeft Johan gebeld met de eigenaar en de boot mag toch tot het einde van Utopia blijven. Het gaf Johan het idee om met die informatie een grap uit te halen. Johan heeft de eigenaar van de boot zover gekregen een mail te sturen waarin staat dat de boot eind januari wordt opgehaald. Wat dus niet het geval is. Linda leest de mail voor en Johan hoort het allemaal gelaten aan. Baldr, die bij het tweetal staat stelt meteen voor dat Johan dan maar bij Linda moet gaan slapen, die een tweepersoonsbed heeft. Dat heeft Senna ook voegt hij er met een lach aan toe. Alles kan in Utopia reageert Linda. Johan zelf besluit nog niks te verklappen, dat bewaart hij voor een later moment.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *