Johan mag tot het einde van Utopia in zijn boot blijven wonen

Johan mag tot het einde van Utopia in zijn boot blijven wonen

Een paar dagen geleden kreeg Johan een mail van de eigenaar van de boot, waarin stond dat er destijds toen de boot naar Utopia kwam is afgesproken dat deze binnenkort terug moet naar de eigenaar. Toen heeft Johan de eigenaar snel gebeld en hij zou gaan overleggen. Afgelopen avond werd Johan teruggebeld met goed nieuws. De eigenaar van de boot geeft Johan snel het verlossende woord. Het is geen probleem dat de boot nog wat langer in Utopia blijft, wat betekent dat Johan tot het einde van Utopia in zijn boot kan blijven wonen. Johan reageert uiteraard erg opgelucht en vertelt de eigenaar dat het een pak van zijn hart is. Wel heeft hij nog een klein vraagje aan de booteigenaar. Hij vraagt de man om een mail te sturen waarin hij schrijft dat de boot niet langer in Utopia kan blijven. Dan kan ik de groep lekker een beetje op de kast jagen lacht hij. De eigenaar stemt na een kort moment van twijfel in. Hoe lang zou het duren tot Johan zijn stunt uithaalt met de groep?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *