Raakt Johan de boot kwijt?!

Raakt Johan de boot kwijt?!

Als Senna achter de computer zit, ontdekt hij een mail over Johan zijn boot. Toen de boot in Utopia binnenkwam, is er een afspraak gemaakt wanneer de boot weer terug zou moeten naar de eigenaar. De boot is namelijk in bruikleen en de periode is zo goed als verlopen. Senna roept Johan erbij, aangezien hij op dit moment de bruiklener van de boot is. Cemal die ook over het nieuws hoort adviseert Johan om de periode te proberen te verlengen. Johan besluit meteen de eigenaar te bellen, om proberen te regelen dat de boot tot mei kan blijven. De eigenaar stelt dat hij dit eerst moet overleggen en belooft er nog over te mailen. Zal Johan zijn boot kwijtraken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *