Demi en Fay koken van woede door het gedoe met José

Demi en Fay koken van woede door het gedoe met José

We staan altijd voor haar klaar, no matter what zegt Demi verbaasd doelend op de ruzie tussen Chipp en José. Fay knikt instemmend, de tweeling begrijpt niet dat José zo over hun kan doen. Ook al vinden we haar soms irritant, alsnog steken wij energie in haar. Dit zijn echt honderd messteken in mijn rug voegt Demi er nog aan toe.Dit begrijpt Fay maar ze drukt Demi wel op het hart om beleefd te blijven. Gewoon netjes blijven, zoals we hebben geleerd van papa en mama. We hoeven niet als haar te handelen vervolgd ze wijs. Hier kan Demi zich wel in vinden. Toch vergeven de twee dit José niet en ze koken van woede. Ze is voor mij lucht merkt Demi aan het einde van het gesprek op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Ruud at 01:29

    Maar meiden jullie hebben gelijk…maar Chipp mag ook een beetje opvoeding krijgen van jullie en respect voor toch een iets oudere dame …kan me voorstellen dan hij boos is maar toch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *