Het loopt helemaal uit de hand tussen Chipp en José

Het loopt helemaal uit de hand tussen Chipp en José

Nog meer onenigheid in Utopia. Het draait niet alleen om Johan. Dit keer hebben Chipp en José ook onenigheid. De kerstdagen staan voor de deur en dat betekent dat de bewoners het druk hebben met het inpakken en versturen van cadeautjes die bij hen besteld zijn. José heeft een schilderij verkocht en die wil zij graag vandaag nog op de post hebben maar dat dreigt mis te gaan. Fay brengt nu godverdomme de post weg en ze neemt mijn schilderij niet mee, omdat ze niet kunnen wachten zegt José. Chipp die naast haar bij de computers zit, is er direct klaar mee. Het wordt om 15.00 uur opgehaald. Dus controleer je shit eerst, voordat je begint te schreeuwen zegt hij, die vindt dat José dat genoeg tijd heeft om haar post zelf te brengen. Het is 14.53 uur, eikel antwoordt José. En dan barst de bom. Je bent continue aan het zeiken, José. Het is ongelofelijk roept Chipp. José antwoordt op kille toon dat Chipp het niet waard is om mee te praten en draait haar hoofd weer richting het computerscherm. Maar Chipp is het nog niet klaar. Ze discussiëren geïrriteerd verder en het duurt niet lang voor de volgende verwensingen over tafel vliegen. Je bent gewoon een sneu mannetje roept José. Moet je kijken hoe oud je bent. Je bent de minst volwassen personen die hier is. Ik heb nog nooit iemand meegemaakt zoals jij schreeuwt Chipp, waarna hij wegloopt.

Niet veel later komt Fay aangesneld om er met Chipp erover te praten. Ze vraagt wat precies het probleem is maar krijgt niet meer dan wat boos gebrom terug. Linda komt er ook bij en ze probeert Chipp uit te leggen dat het geen zin heeft om tegen elkaar te schreeuwen. Als zij met haar grote muil door blijft gaan, hoe oud is ze?! roept Chipp boos als antwoordt. Fay vraagt daarna nog een keer wat er precies aan de hand is en als ze van Chipp hoort wat José heeft gezegd over Demi en haar. Wij staan elke keer voor haar klaar benadrukt Fay. Hier is Chipp het mee eens en daarom heeft hij José al de volle laag gegeven. Ondertussen is Demi er ook bij komen staan en de tweeling vindt dat ze nu ook wel klaar zijn met José. Ik ga nooit meer met haar praten laat Demi aan het einde van het gesprek weten.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Harry at 00:17

    Die chip heeft thuis schijnbaar geen opvoeding gehad. Wat kan die tekeer gaan, en 0,0 respect voor anderen. Opzouten met dat soort aso’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *