Madilia vindt het niet kunnen dat ze verplicht wordt een kaartje voor Johan zijn evenement te kopen

Madilia vindt het niet kunnen dat ze verplicht wordt een kaartje voor Johan zijn evenement te kopen

Nadat Madilia is weggelopen van de discussie met Johan, loopt ze naar de keuken om haar frustraties bij Beau en Linda te uiten. Beau moet lachen om wat Johan heeft gezegd, ze kan niet geloven dat hij Madilia wil verplichten om een kaartje te kopen. Ah joh, het gaat toch niet gebeuren probeert Linda Madilia gerust te stellen. Maar Madilia haar frustraties zitten hoog. Ik ben in een gekkenhuis terechtgekomen gaat ze met een zucht verder. En begrijpt niet dat Johan geen normaal gesprek met haar kan aangaan en ze het rustig kunnen uitpraten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *