Johan en Madilia belanden in een discussie over het eindfeest

Johan en Madilia belanden in een discussie over het eindfeest

Nadat Johan de ruzie met Romy heeft uitgepraat, stapt hij op Madilia af. Johan laat aan Madilia weten dat hij heeft gehoord dat ze niet op zijn evenement gewoon omdat het nog kan wil werken. Madilia bevestigd dit, ze is inderdaad niet van plan om te werken tijdens dit evenement. Johan merkt dat hij dan een vervanger moet regelen maar dit is niet het enige wat hij wil laten weten. Als je op mijn evenement aanwezig wil zijn, moet je dan wel een kaartje kopen vervolgd hij streng. Hier kan Madilia dan weer niet tegen. Ze zegt dat ze geen andere plek heeft om heen te gaan, aangezien ze in Utopia woont en dus eigenlijk verplicht aanwezig moet zijn op het evenement. Dit is mijn huis, je kan me niet verplichten om in mijn huis een kaartje te kopen. Ik vind dat te gek voor woorden voegt ze eraan toe. Johan vertelt dat hij de kosten voor een vervanger moet dekken en ze net als andere bezoekers een kaartje moet kopen. Dit is echt onzin eindigt Madilia de discussie, waarna ze wegloopt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 19:59

    Hoppa Johan heel mooi dat je die Madilia op de nummer zet. Want die denk alleen maar aan haar bed of niks doen ,,oja ze vlogd. Haha wie kijk nu naar deze domme muts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *