Johan en Romy begraven de strijdbijl

Johan en Romy begraven de strijdbijl

Nadat Johan gesproken heeft met Mehmet en Cemal, gaat hij ook het gesprek aan met Romy. Tijdens de Utopia markt waren er een hoop irritaties en Johan wil dit graag uitspreken. Ik vind het niet tof dat mensen mij dingen verwijten die niet waar zijn laat hij weten. Romy vindt het op haar beurt erg jammer dat hij dit zo voelt, maar in haar ogen heeft hij zich niet erg beziggehouden met de markt. Ik heb van verschillende mensen gehoord dat jij niet op je plek stond waar jij toch echt wel nodig was gaat Romy verder. Johan verdedigt zich en vertelt dat hij zich rot heeft gerend om alle bijzaken te regelen maar die bijzaken zijn wel nodig vindt Johan. Daar geeft Romy hem gelijk in en ze vindt het beter als Johan de volgende keer niet meer op een vaste plek wordt ingedeeld. De twee praten nog wat na over de markt en ook zij besluiten uiteindelijk om de strijdbijl te begraven. Kom, knuffie vraagt Romy terwijl ze Johan een knuffel geeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 16:07

    O,jee Romy kijk nu maar uit voor Billy die zal nu wel weer een valse opmerking maken over Jouw &Johan. .Let maar op en dan zegt ze naar en tijdje SORRY was niet zo bedoeld. Billy is gewoon een vals mens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *