Johan vraagt Mehmet of hij wil werken

Johan vraagt Mehmet of hij wil werken

Johan is bezig met de opbouw van de kookwedstrijd van vanavond als hij vraagt of Mehmet even mee naar buiten komt. Johan begint over zijn evenement en vraagt of Mehmet dan wil werken. Ja antwoordt Mehmet. Hoe kwam je erbij dat ik niet wilde werken? Dat wil ik namelijk wel, ik heb alleen mijn eerste evenement even rustig aan gedaan voegt hij eraan toe. Johan reageert dat hij dat ergens heeft gehoord en geeft aan dat hij wilde weten hoe Mehmet erin stond. Ik weet wel dat er een aantal mensen niet wilde werken omdat ze vonden dat je tijdens de markt niets had gedaan. Maar als er gewerkt moet worden dan ben ik er gewoon voor je benadrukt Mehmet. Johan laat weten dat hij het jammer vindt dat zijn mede bewoners zo over hem denken terwijl hij van mening is dat hij heel hard heeft gewerkt. Ik weet het eigenlijk niet, ik was gewoon ergens anders aan het werk en heb het allemaal niet meegekregen zegt Mehmet. Johan vindt het allemaal prima en gaat Mehmet inplannen op zijn evenement.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *