Billy vraagt zich af waarom sommige mensen niet willen werken tijdens het evenement van Johan

Billy vraagt zich af waarom sommige mensen niet willen werken tijdens het evenement van Johan

Tijdens het centraal van vandaag hebben een aantal mensen aangegeven dat ze niet willen werken op het evenement van Johan. Billy vraagt zich af waarom mensen deze keuze hebben gemaakt en gaat daarom verhaal halen bij Cemal en Mehmet. Is het iets persoonlijks? vraagt ze aan Cemal. Cemal laat weten dat dat niet het geval is. Ik wil niet werken bij Johan, omdat hij niet goed genoeg gewerkt heeft op de markt. Ik kan dat ook niet doen legt hij verder uit. Na het gesprek met Cemal gaat Billy naar Mehmet. Wanneer ze hem dezelfde vraag stelt, legt Mehmet uit dat hij gewoon zal gaan werken. Ik heb niet gezegd dat ik dat niet zou doen benadrukt hij. Hij vindt het niet zo’n punt dat Johan niet werkt op evenementen voor de bv. Dat is naar eigen zeggen, geen reden om de handen niet uit de mauwen te steken op het evenement van Johan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Harry at 16:39

    Alstublieft laat die paar maanden het nog een beetje aantrekkelijk blijven in utopia en knikker Billy de wipkip en Johan die arogante houtwurm er uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *