Wie gaat de finale van de kookwedstrijd 2.0 winnen?

Wie gaat de finale van de kookwedstrijd 2.0 winnen?

Vanavond staat de finale van de kookwedstrijd 2.0 op het programma. Beide teams zijn druk bezig met de voorbereidingen. De vrouwen staan al sinds vroeg in de morgen te zwoegen in de keuken. We moeten vanavond gewoon winnen zegt Linda tegen alle aanwezige vrouwen. De sfeer zit er bij de vrouwen goed in en ze hebben zin de avond. De mannen hebben een hele ander voorbereiding, het valt de vrouwen op dat zij namelijk niets aan het voorbereiden zijn. Waarom zijn zij nog niet aan het koken vraagt Madilia aan Linda. Terwijl de vrouwen alle opties voor de mannen bespreken, zien ze de winst voor vanavond al dichterbij komen. Terwijl de vrouwen de winst plannen aan het bespreken zijn, doen de mannen het op hun eigen manier. We beginnen als alle boodschappen er zijn en dan gaan we met zijn allen helpen volgens Baldr. Welke aanpak het beste is en wie er gaat winnen weten we vanavond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *