Madilia bekommert zich om José ie zich niet goed voelt

Madilia bekommert zich om José ie zich niet goed voelt

Tijdens het kerstdiner van afgelopen avond zijn de honden van José meerdere keren ter sprake gebracht door Fay en Demi. Dit zorgde voor groot verdriet bij José en ze werd dan ook een aantal keer emotioneel. Deze ochtend was José niet bij het centraal en ook na de vergadering ligt ze nog steeds in bed. Madilia besluit te gaan kijken hoe het met haar gaat. Als ze de caravan binnenkomt ziet ze gelijk dat José niet lekker is en nog in bed ligt. José vertelt dat ze zich ziek voelt maar dat ze wel zal helpen bij de kookwedstrijd. Zij zou het voorgerecht maken en is dat nog steeds van plan. Al snel komt het akkefietje van afgelopen avond ter sprake, als José aangeeft dat ze het kerstdiner eigenlijk niet zo gezellig vond. Het was niet zo handig van Fay om over je hondjes te praten beaamt Madilia. De timing was echt heel slecht benadrukt ze. Hopelijk voelt José zich snel beter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *