José is erg verdrietig na een ongepaste opmerking van de tweeling

José is erg verdrietig na een ongepaste opmerking van de tweeling

Tijdens het gezellige kerstdiner zitten Fay en José bij elkaar. De twee hebben het over van alles en nog wat, totdat het uiteindelijk over de hondjes van José gaat. Direct veranderd de blik van José en ze loopt naar de wc. Niet veel later barst ze daar in huilen uit. Fay en Madilia zien dat dit gebeurt en ze haasten zich naar de wc’s toe. Samen troosten ze José en Fay biedt haar excuses aan.  Het drietal loopt terug naar de woonkamer en ze doen alsof er niets gebeurd is. Fay probeert het goed te maken en brengt een toast uit, heb je die film Dalmatiërs gezien? daar proosten ze op het einde op de honden zegt Fay tegen José. Dus bij deze, proost op de honden van José gaat Fay verder. Terwijl José dit hoort barst ze in tranen uit. Woedend loopt ze naar de vide waar ze wacht op haar vriendinnen Linda en Madilia. Ze doen het er gewoon om zucht Jose tegen de twee. Het lukt Madilia en Linda na een goed gesprek om José weer rustig te krijgen. Ze mogen van mij doodvallen die tweeling sluit José het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. M.Hoedemaekers at 12:50

    José ga a.u.b. naar huis ben jij een volwassen vrouw , ik kan bijna niet meer naar je kijken het is iedere dag iets met jou.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *