Hoe verliep het kerstdiner in Utopia?

Hoe verliep het kerstdiner in Utopia?

Terwijl de bewoners afgelopen avond aan het genieten zijn van het feestelijke avondmaal, heeft Senna een grap voorbereid. Terwijl iedereen op Johan na aan het genieten is van het kerstdiner, staat hij op en loopt hij naar het dj-paneel. Hij zet vervolgens een zielig liedje op en kijkt de groep aan. Ik heb jullie iets te vertellen jongens begint hij zuchtend tegen de groep. Ga je naar huis? schreeuwt Romy direct door de loods. Senna hoort dit en schiet keihard in de lach. Nee joh gek schreeuwt hij terug en hij loopt lachend naar zijn stoel. Ook Baldr wil de aandacht van de groep, hij heeft namelijk een liedje voorbereid voor het speciale diner. Hij zet het liedje aan en ter plekke beseft hij dat er geen goede tekst op zijn blaadje staat. Ik heb niet de juiste tekst merkt hij balend op. De rest van de bewoners schieten in de lach. Fay heeft geen zin om te wachten op Baldr en pakt zodra ze de kans krijgt direct de microfoon over. Na het zingen van haar favoriete kerstlied zet ze de karaoke stil en gaan de bewoners verder met eten. Zo is het al met al toch een heel gezellig begin van de avond.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *