De bewoners vieren hun laatste kerst in Utopia

De bewoners vieren hun laatste kerst in Utopia

De bewoners hebben allemaal iets lekkers bereidt in de keuken. De vrouwen hebben zich flink opgetut en hebben hun leukste jurkjes en hakken uit de kast getrokken voor dit bijzondere moment. Ook de mannen hebben hun nette kleding aangetrokken voor deze gelegenheid. Het zal namelijk de laatste Kerstmis ooit in Utopia zijn. Als ze met zijn allen aan tafel zitten, doen een paar bewoners nog een klein woordje. De Kerst in Utopia ga je nooit vergeten begint Billy haar speech. Ze hoopt dat iedereen de komende maanden nog flink gaat genieten en hoopt dat iedereen wat liever voor elkaar gaat zijn. Ook vindt ze dat de huidige groep dankbaar moet zijn voor alles wat ze hier hebben. Na haar speech proosten ze en kan het diner beginnen. Zonder Johan…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *