Johan schuift niet aan tijdens het kerstdiner in Utopia

Johan schuift niet aan tijdens het kerstdiner in Utopia

Vlak voor het kerstdiner begint, zoeken Demi en Fay Johan op en vragen of hij komt eten. Shownieuws is er op dit moment ook bij en hebben al vernomen dat hij niet mee eet. Johan is nog steeds erg boos over het akkefietje van afgelopen zondag. Ik laat me niet eerst in een hoek trappen en daarna gezellig met Kerst eten. Zo werkt dat bij mij niet zegt hij tegen Koos van Shownieuws. Nog later proberen ook Baldr en Senna om Johan naar het kerstdiner te krijgen. Sorry, jongens. Ik kan dat niet laat Johan weten. Hij heeft absoluut geen zin in dit kerstmaal na wat er allemaal gebeurd is. Ik ga niet schijnheilig aan het kerstdiner zitten benadrukt hij. Baldr en Senna balen wel dat hij niet mee eet maar snappen hem ook wel. Ze zullen het dus zonder Johan moeten doen tijdens dit laatste kerstmaal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Ruud at 14:26

  Johan heeft helemaal gelijk .want mw.Billy BAKKER denkt dat zei alles kan doen en dat lukt de ook erg aardig om de andere bewoners op gestoken tegen Johan. .bah bah. Ik hoop dat Johan straks toch een leuke kerst krijgt daar in Utopia. .de redactie kan hier ook wat aan doen voor hem ?

 2. arie at 08:19

  Johan zit alleen tijdens de Kerstdiner
  Misschien met enkele fans erbij,het toch gezellig maken?
  Teveel anderen in de loods roddelen over hem,
  en dat is verre van netjes,
  Binnen een roddel diner,
  buiten het echte diner.

 3. joke gotte at 19:48

  groot gelijk hoe kunnen deze mensen die d hele dag over elkaar kletsen en erg kletsen ,en natuurlijk hebben een paar mensen bereikt dat ze Johan helemaal afmaken.En zitten nu gezellig aan het kerstdiner .Ik hoop zo dat meneer de Mol iets verzint dat er steeds om de paar weken iemand wordt weg gestuurd door de kijker laat ze maar eens voelen hoe de kijker over ze denkt.Want zoals Billy denkt nog steeds dat ze gaat winnen en Beau wat ben jij tegen gevallen ,vriendinnetje van Billy,samen stokers om Johan zwart te maken.Walgelijk

 4. Sientje at 19:44

  Geef hem groot gelijk !En komt allemaal door die leugenachtige huigelende Bil l !! Wat een secreet is het toch snel wegwezen verziekt de hele boel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *