Ook Senna wil zich splitsen van Utopia bv

Ook Senna wil zich splitsen van Utopia bv

Demi, Fay en Chipp zijn een tijdje geleden gescheiden van Utopia bv. Het drietal heeft hun eigen bankpas en verdienen hun eigen geld. Waar de andere bewoners eerder niks van dit plan moesten hebben, wordt het steeds aantrekkelijker. Zo klopte Johan eerder al bij Chipp aan met de vraag of hij zich mag aansluiten. Chipp vond dit prima maar Demi en Fay waren minder enthousiast. Nu wil ook Senna weg bij de bv. Hij neemt Baldr, Chipp en Johan apart om dit te bespreken. In het cordwood legt hij aan Baldr uit wat hij en Johan van plan zijn. We willen weg bij de bv en geld verdienen met evenementen begint hij. En we willen alles cash in een kluis gaat hij verder. Baldr luistert aandachtig en al snel ontstaat er een goed gesprek tussen de mannen waarin verschillende ideeën en mogelijkheden worden besproken. Zo willen ze de huur betalen met het geld dat ze verdienen tijdens de markt. Al het overige geld dat ze verdienen is voor henzelf. Zal het ze lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *