Demi en Fay hebben toch hun twijfels over Johan die zich aan wil sluiten bij hun bv

Demi en Fay hebben toch hun twijfels over Johan die zich aan wil sluiten bij hun bv

Gisteren heeft Johan aan Chipp gevraagd of hij zich kan aansluiten bij de bv van hem en Demi en Fay. Chipp reageerde hier positief op en heeft het direct met de tweeling overlegd. In eerste instantie waren de meiden wel te spreken over het idee maar op deze nieuwe dag hebben ze toch wat vragen. Ze gaan naar Chipp om het met hem te overleggen. Als we zeggen dat hij bij ons mag, waarmee gaat hij dan geld verdienen vraagt Fay aan Chipp. Volgens Chipp wil hij shirtjes gaan maken maar daar heeft Fay haar twijfels over. Dat ga jij dan allemaal doen voegt ze eraan toe. Volgens Chipp gaat het Johan niet om het geld wat hij gaat verdienen maar wil hij iets om handen hebben. Bovendien wil hij niets meer te maken hebben met Utopia bv. Maar wat voor toevoeging heeft hij dan vraagt Demi vervolgens. Chipp antwoordt dat de twee zelf maar met Johan moeten gaan praten, om erachter te komen wat zijn beweegredenen zijn. De twee besluiten dat dat inderdaad het slimst is en spreken af later vandaag met hem te gaan praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *