Opluchting bij Linda en Billy, het boodschappen probleem lijkt opgelost te zijn!

Opluchting bij Linda en Billy, het boodschappen probleem lijkt opgelost te zijn!

Een nieuwe dag in Utopia is weer aangebroken dus is het tijd voor nieuw nieuws uit mini samenleving Utopia. Afgelopen avond was er zoals we al omschreven enige stress rondom het doen van boodschappen. Er is snel contact geweest met Ron, de koerier die de bewoners vaker voorziet van spullen en het probleem leek te zijn opgelost. Vandaag belt Billy voor de zekerheid nog even met de supermarkt, omdat het gaat om een toch wel hele grote bestelling. Ze legt de meneer aan de telefoon uit wat het probleem is. De man bevestigt dat de grote bestelling van de bewoners inderdaad niet meer bezorgd kan worden maar hij wil de bewoners wel uit de brand proberen te helpen. Wanneer de koerier de spullen kan komen halen, kan hij proberen te regelen dat de boodschappen morgen in Utopia zullen zijn. De twee spreken af dat Billy de bestelling mailt, waarna hij zal kijken wat de mogelijkheden zijn. Opgelucht roept Billy Linda, die ook blij reageert. Zullen de bewoners dan toch genoeg boodschappen hebben om de kookwedstrijd en de feestdagen mee door te komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *