Kunnen de bewoners geen kerst boodschappen doen?!

Kunnen de bewoners geen kerst boodschappen doen?!

Met de aanstaande kookwedstrijd, B&B-gasten die komen overnachten, een high tea en Kerst is het belangrijk dat de voorraadkast goed gevuld is. Afgelopen avond was het dan ook tijd om boodschappen te bestellen. Maar dan komt Linda tot een vervelend ontdekking, er kunnen geen boodschappen besteld worden. We hebben echt een probleem benadrukt ze lichtelijk in paniek. Wanneer ze Baldr vertelt wat er aan de hand is, schiet ook hij in de stress. Dat is echt een major issue benadrukt hij met grote ogen. Linda besluit contact op te nemen met de klantenservice van de supermarkt. Kan er misschien een uitzondering worden gemaakt voor de bewoners? Het blijkt niet het geval. De bewoners lijken een goed gevulde tafel tijdens Kerst te kunnen vergeten. Toch is er nog een noodoplossing. Ron die vaker spullen levert in Utopia zou mogelijk morgen nog de boodschappen te kunnen én bezorgen. Linda geeft hem een belletje en met succes. Ron biedt de bewoners hulp en de opluchting is groot!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *