Het kerst bezoek zorgt voor een rollercoaster van emoties bij de bewoners

Het kerst bezoek zorgt voor een rollercoaster van emoties bij de bewoners

Nadat de bewoners afscheid hebben genomen van hun familie, kunnen ze het over niks anders hebben. Dit had ik echt nodig zegt Romy blij tegen Beau en Billy. Ook Billy is aan het nagenieten. De dames waren allemaal erg verrast en kunnen het nog steeds niet geloven dat ze hun moeders hebben gezien. Nu de familieleden weer vertrokken zijn, vechten sommige bewoners ook tegen de tranen. Billy had tegen haar moeder al gezegd dat ze haar steeds meer gaat missen en dat komt er nu uit. De tranen blijven komen en Demi geeft haar een schouder om op uit te huilen. Ook Madilia die tijdens het bezoek van haar broer een en al vrolijkheid was, krijgt het even moeilijk. Over het algemeen overheersen de warme gevoelens bij de bewoners en lijkt het bezoek hen een positieve boost te geven. De bewoners vertellen elkaar over het bezoek en de bijzondere manier waarop de familieleden Utopia binnenkwamen. Hier zal nog lang over nagepraat worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *