De bewoners uit Utopia nemen emotioneel afscheid van hun familie

De bewoners uit Utopia nemen emotioneel afscheid van hun familie

Ruim een uur hebben de Utopianen kunnen genieten van de aanwezigheid van hun familie in Utopia. Er is dan ook snel bijgepraat en zijn vele knuffels uitgewisseld. Maar aan alles komt een eind, tijd om afscheid te nemen. De meeste bewoners worden net zoals binnenkomst van hun familie emotioneel. Tijdens de feestdagen krijgen de bewoners niet de kans hun dierbaren in de armen te sluiten en er wordt nu dan ook extra innig en lang geknuffeld. Om de mooie momenten nog even vast te houden en te bewaren voor de komende maanden, worden er volop foto’s gemaakt. Uiteraard wordt er ook nog een foto gemaakt van alle bewoners en het bezoek samen. Als één grote groep verlaten ze vervolgens de loods, velen nog steeds arm in arm. Er wordt overduidelijk weinig aanstalten gemaakt door de familieleden om Utopia te verlaten. Na enkele minuten is het dan toch echt zover, de poort gaat open en de familie vertrekt. De bewoners hebben genoeg stof om de rest van de avond over te praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *