José is van plan om de onenigheid met René uit te praten

José is van plan om de onenigheid met René uit te praten

Afgelopen avond werden de bewoners verrast door onverwacht bezoek. De Kerstman kwam, samen met zijn kerst elfjes, zingend het Utopia terrein oplopen. Langzaam herkenden de bewoners hun familieleden in de kerst elfjes. Fay en Demi deden er iets langer over om de Kerstman te identificeren als hun vader maar ook zij genoten uiteindelijk volop van deze verrassing. Er werd veel gelachen, geknuffeld en gehuild. Op deze nieuwe dag zijn de bewoners vrolijk opgestaan. Deze ochtend staan de bewoners vrolijk op. Deze verrassing heeft ze positieve energie gegeven en er wordt nog veel over nagepraat. Er is gisteren door de bewoners niet alleen gekletst met de eigen familie maar ook met de familie van de mede bewoners. Zo heeft José met René zijn zus gepraat en andersom. Madilia vraagt zich dan ook af of het weer goed is tussen die twee. Volgens mij wel antwoordt Linda. Niet veel later besluit Madilia José te vragen hoe het nou tussen haar en René zit. Ik heb mijn zus en René zijn zus beloofd dat ik weer zou gaan praten legt José aan Madilia uit. We gaan het eerst uitpraten en dan zien we wel voegt ze er verder aan toe. Madilia is blij verrast om dit te horen. Zo fijn als iedereen met kerst weer met elkaar praat sluit ze enthousiast af. Wordt dus vervolgd!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *