Beau bespreekt haar band met Johan met Madilia en Linda

Beau bespreekt haar band met Johan met Madilia en Linda

Vanavond vieren de bewoners kerst en met die gedachte vraagt Madilia aan Beau of ze denkt dat het wellicht vanavond goed zal komen tussen haar en Johan. Beau heeft er op haar beurt echter een hard hoofd in. Ze hoopt wel dat de vriendschap tussen haar en Johan nog goed zal komen maar ze heeft geen zin meer om er zelf achteraan te gaan. Ook vertelt ze dat ze gisteren met Johan zijn moeder heeft gesproken. Ze vertelde dat hij heel erg is veranderd in Utopia gaat ze verder. En vervolgd dat het voor de bewoners soms moeilijk is om om te gaan met Johan zijn gedrag. Dit omdat zij hem ook niet anders kennen dan in Utopia. Ik heb gewoon geen zin in spelletjes benadrukt ze daarna. Wat ik fijn vond was de oprechte vriendschap met hem. Die is er nu alleen vanuit mijn kant. Dan is die vriendschap ook niet veel waard besluit ze het gesprek. Gaan Beau en Johan het nog bijleggen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *