Worden alle ruzies in Utopia bijgelegd?

Worden alle ruzies in Utopia bijgelegd?

Met de naderende feestdagen komt ook het kerstgevoel naar boven bij de bewoners. Zo zijn er al meerdere pogingen gedaan, door onder anderen Madilia, Linda en Beau om het weer goed te maken tussen José en René. Afgelopen avond heeft José met hulp van de kerst elfjes, besloten het te gaan uitpraten met René. Dit is nog niet gebeurd maar staat wel op de planning. Linda en Madilia hebben het liefst dat de twee het vandaag nog uitpraten. Ze hebben het namelijk altijd goed met elkaar kunnen vinden en daarom hopen Linda en Madilia dat ze vanavond als vrienden aanschuiven aan het kerstdiner. Ze hebben goede hoop. Het is fijn om te weten dat alles oke is tussen iedereen gaat Linda verder. Naast José en René praten ook Johan en Beau niet tegen elkaar. Het liefst zien ze dat ook dit goed komt maar hier hebben ze een hard hoofd in. Ik denk niet dat alles haalbaar is besluit Linda.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *