De eerste pilot aflevering van Billy haar talkshow is een feit

De eerste pilot aflevering van Billy haar talkshow is een feit

Billy heeft er nooit een geheim van gemaakt graag presentatrice te willen worden. Daarom is ze bezig met haar eigen talkshow. Vandaag vindt de eerste pilotaflevering plaats. De bewoners nemen als publiek plaats op de banken terwijl Billy op een stoel voor de groep gaat zitten. Aan Senna de taak om het publiek op te warmen. Hierna kondigt Billy haar eerste gast aan, Chipp. Enthousiast opent Billy de talkshow en begint ze aan het eerste onderdeel. Zo wordt Chipp aan leuke vragen onderworpen, moet hij het geen ja, geen nee spel doen en nog veel meer. De bewoners kijken enthousiast toe terwijl Billy helemaal in haar hum is. Na de talkshow is het tijd voor een korte evaluatie. Zo vertelt Madilia dat de timing en de tijdsduur perfect was maar de groep heeft ook nog wat tips voor Billy. Al met al was het een groot succes en Billy is gemotiveerd hier helemaal voor te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *