Boer John kan de bewoners niet helpen met een nieuw Utopia terrein

Boer John kan de bewoners niet helpen met een nieuw Utopia terrein

Nee toch klinkt er uit Linda haar mond als ze een mailtje van boer John ziet binnenkomen. Snel leest ze de mail door waarna ze hem uitprint en de groep bij elkaar roept. Als de bewoners zich in de woonkamer hebben verzameld leest Linda de mail voor. In de mail laat boer John weten dat hij tot zijn grote spijt geen nieuwe locatie heeft kunnen vinden waar de bewoners opnieuw kunnen beginnen. De groep reageert geschrokken en is teleurgesteld. Toch komt de vechtlust terug, want opgeven doen ze nog niet. Wel wijs Billy haar mede bewoners erop dat ze realistisch moeten blijven. En we moeten genieten voegt Beau eraan toe. Daarom spreekt de groep vervolgens af om in de komende maanden alles te doen wat ze nog willen doen. Ondertussen wordt het Linda allemaal even teveel en wordt ze emotioneel. Gelukkig zijn haar mede bewoners er om haar te steunen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. arie at 08:24

  Boer John heeft het tenminste geprobeerd de bewoners te helpen.
  Maar er zijn toch veel meer boeren,die de groep kunnen helpen?
  Als het experiment voorbij is over 6 maanden,
  dan is dat zo.
  Voor de kijkers is een mini samenleving super om naar te kijken,
  maar een groep die over elkaar roddelt is niet oké,
  terug naar nul is met elkaar survivallen.

 2. Jeroen at 07:39

  Wat een grootspraak van boer John. De Mol steekt hier gewoon een stokje voor, hij vind het mooi geweest het experiment. Gewoon accepteren dat je weer naar je familie gaat en weer moet deelnemen aan de “gewone” maatschappij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *