De bewoners presenteren hun prototypes voor het beste idee van Utopia

De bewoners presenteren hun prototypes voor het beste idee van Utopia

Een paar dagen geleden konden alle bewoners hun ideeën voorleggen aan de groep. Dit naar aanleiding van het plan wat Chipp presenteerde, het beste idee van Utopia. Vandaag is de tweede ronde waarin de bewoners hun prototypes presenteren. Beau en Romy presenteren hun “het hout op” idee, een stukje hout van de loods met daarop een persoonlijke boodschap. Na hen volgt Billy, die T-shirts wil gaan maken met daarop gedrukt een kunstwerk van haarzelf. Als derde is Linda aan de beurt. Zij presenteert het plan “mee eten in Utopia” en legt uit dat mensen zich kunnen aanmelden om op een vrijdag mee te eten in Utopia. Madilia presenteert haar nieuwe T-shirt, bedrukt met haar motto wake up and make up. Na Madilia vertelt Mehmet wat hij van plan is. Hij wil een Urban Night evenement organiseren in Utopia. Johan is de volgende en hij vertelt over zijn shirt wat hij op de markt wil brengen. Op het shirt staat “Gewoon omdat het nog kan”, gedrukt het motto van Johan zijn tweede feest. Ik hoef er verder niks over te zeggen voegt hij er verder aan toe. Als laatste is Baldr aan de beurt. Hij wil zich bezig houden met het maken van teksten op muziek. Chipp vertelt vervolgens dat alle producten, zodra ze helemaal klaar zijn online zullen worden gezet. Wie zal uiteindelijk het beste idee van Utopia hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *