José legt aan Mehmet uit waarom René haar zo gekwetst heeft

José legt aan Mehmet uit waarom René haar zo gekwetst heeft

José en René waren ondanks hun vele discussies erg goede vrienden geworden. Toch is er van deze vriendschap inmiddels weinig meer over. José kan maar niet geloven dat René haar geen luisterend oor bood toen ze deze zo hard nodig had. Ze raakt hierover dan ook niet uitgesproken. En legt nogmaals aan Mehmet uit hoe het komt dat René haar zo gekwetst heeft. Hij was er niet voor met toen ik het moeilijk had met mijn hond, omdat ik ook nooit naar zijn kat heb gevraagd vertelt ze. Mehmet begrijpt haar en vindt dat je als vriend er altijd voor elkaar moet zijn. Toch heeft José besloten het te gaan uitpraten met René. Ik ga gewoon weer zorgen dat wij weer on speaking terms komen gaat ze verder. Dat is het minste wat je kan doen besluit Mehmet en hij geeft José nog advies mee. Je hoeft niet met iedereen best friends te zijn, als je maar wel met iedereen door een deur kan sluit hij af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *