Chipp wil dat alle bewoners ideeën bedenken om geld te verdienen

Chipp wil dat alle bewoners ideeën bedenken om geld te verdienen

Chipp heeft iets verzonnen, hij roept de groep bij elkaar om alles eens goed uit te leggen. Er moet een beetje gas op begint hij zijn presentatie. Utopia loopt langzaamaan richting het einde, dus is het volgens hem belangrijk dat mensen bezig gaan met geld verdienen. Samenwerking is volgens hem mogelijk maar hij zou het het leukst vinden als iedereen aan de slag gaat met zijn eigen idee. Daarna legt hij de voorwaarden uit. Zo is het de bedoeling dat iedereen met nieuwe en originele ideeën komt, die zoveel mogelijk geld opleveren. Er worden drie rondes gehouden waarin mensen hun ideeën kunnen presenteren. Vandaag zal de eerste ronde plaatsvinden, waarin mensen hun ideeën uitleggen. In ronde twee kom je dan met een prototype en in ronde drie ga je het echt uitvoeren legt Chipp verder uit. De uiteindelijke winnaar is degene die met zijn idee het meeste geld heeft verdiend. Chipp krijgt aan het einde van zijn uitleg een applaus. De bewoners vinden het een leuk idee en hebben zin om ermee aan de slag te gaan. Er wordt afgesproken dat de groep na het avondeten bij elkaar komt om de eerste ideeën te presenteren. Met welke ideeën zullen de bewoners aan komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *