Chipp en José hebben voor de verandering weer eens een discussie

Chipp en José hebben voor de verandering weer eens een discussie

Terwijl Linda tegen Cemal aan het schreeuwen is over het de nep vuurwerkbestelling die hij heeft gedaan, kijkt Chipp toe. Dan bemoeit José zich met de discussie tussen Linda en Cemal, tot ergernis van Chipp. Echt man, ik wordt er zo chagrijnig van dat mevrouw theelepel zich er meteen mee moet bemoeien fluistert Chipp tegen Senna. Niet veel later belanden Chipp en José ook in een discussie waar de verwijten heen en weer vliegen. Heb jij ook weer wat te zeggen roept Chipp haar sarcastisch toe. Oja, ik was vergeten dat ik niks mag zeggen antwoordt José op net zo’n sarcastische toon. Chipp is niet van plan het er bij te laten zitten en hij noemt José een opgewonden standje. Wat is er met jou? gaat hij boos verder. Ook José heeft graag het laatste woord. Je bent een doordrammer verwijt ze Chipp waarna Chipp ook hier weer wat op te zeggen heeft. Zo gaat het een tijdje door tussen de twee maar uiteindelijk besluiten ze ieder hun eigen weg te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *