Er ontstaat een flinke discussie over vuurwerk in Utopia

Er ontstaat een flinke discussie over vuurwerk in Utopia

Het vuurwerkplan van Senna en Cemal heeft een hoop losgemaakt in de loods. Chipp ziet het plan van de twee wel zitten en steunt ze van harte. Madilia is echter nog steeds niet te spreken over wat de mannen willen gaan doen en ze doet haar beklag bij José. Het is gewoon geld de lucht in knallen, daar gaat je 200 euro laat ze chagrijnig weten. Ze vindt het echt een domme actie en kan er met haar hoofd niet bij dat het boekhouders team hier akkoord voor zou geven. Als we nou genoeg geld hadden was het een ander verhaal, maar dit kan ik niet begrijpen moppert ze verder.

Ondertussen lijkt het Cemal en Senna grappig om zogenaamd Wim Vroege te bellen, om bij hem een bestelling te doen. Wanneer Linda dit hoort wordt ze kwaad. Als je dit echt hebt besteld dan stop ik per direct met de financiën schreeuwt ze boos naar Cemal. Beau probeert de boel te sussen door te zeggen dat Cemal het niet echt gedaan heeft, maar Linda is woedend. Dikke vinger iedereen, als dit doorgaat kap ik ermee roept ze boos. Cemal, Senna en Chipp kunnen wel lachen om hun nep telefoontje, zeker omdat de vrouwen nog niet door lijken te hebben dat ze Wim niet echt gesproken hebben en nog niets hebben besteld.Wat later bemoeit ook Billy zich met de discussie. Dit kan toch niet Cemal, dat je dit in je eentje doet zegt ze fel. Maar Cemal ziet op zijn beurt het probleem echt niet. Volgens hem moet de laatste jaarwisseling in Utopia knallend worden gevierd en wil hij daarom flink wat geld uitgeven aan vuurwerk. Hij krijgt bijval van Senna, die het probleem van de boze vrouwen ook niet snapt. Cemal werkt ondertussen stug door aan een powerpoint presentatie, waarmee hij de groep later vandaag wil laten zien wat hij van plan is.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 15:27

    Wat een zielig zooitje daar Linda en Madilia en natuurlijk Billy de bemoeial kunnen nergens tegen ,een geintje kan je daar niet uit halen met de gefrusteerde dames.En natuurlijk Billy moet natuurlijk weer bellen naar Wim je wordt toch kotsmsselijk van dat zooitje.Echt erger kan het toch niet worden,de een voor de ander klets over elkaar

  2. Jeroen at 15:25

    Gaat mevrouw Linda weer dreigen dat ze met de boekhouding stopt…lekker laten stoppen dan! Elke keer dat gezever als het tegen haar zin is met dreigen. Stop dan lekker!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *