Cemal wil voor 800 euro vuurwerk bestellen…

Cemal wil voor 800 euro vuurwerk bestellen…

Het einde van het jaar is in zicht en de bewoners willen dit jaar knallend afsluiten en het nieuwe jaar feestelijk ingaan. Hiervoor is volgens Cemal en Senna vuurwerk nodig. Niet iedereen is het hiermee eens, zo gaf Madilia gisteren al aan dat ze het zonde van het geld vindt en liever kleding koopt. De groep is het dan ook nog niet eens over het bedrag dat er aan vuurwerk zal worden besteed. Madilia vindt de 400 euro die eerder is gevallen veel te veel. Ik ga niet genoegen nemen met 200 euro zegt Cemal op zijn beurt tegen zijn maatje Senna. We moeten het in de groep gooien reageert Senna voorzichtig maar Cemal is standvastig. We moeten ons er hard voor maken gaat hij verder. Zo wil Cemal graag dat er nog 800 euro aan vuurwerk bij komt. Nee joh gek roept Senna geschrokken uit. En probeert hem uit te leggen dat hij een beetje doorslaat maar Cemal wil hier niks van weten. Hij wil hoe dan ook een bijzondere avond met veel vuurwerk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *