Madilia is boos dat er vuurwerk besteld wordt

Madilia is boos dat er vuurwerk besteld wordt

Tijdens het centraal van vandaag is de jaarwisseling ter sprake gekomen. Onder andere Cemal en Senna willen graag knallend het nieuwe jaar in en daarom willen ze een hoop vuurwerk bestellen. Madilia is het daar niet helemaal mee eens en ze doet haar beklag bij Billy. 400 euro voor vuurwerk is echt veel geld! We kunnen geen kleren kopen en dit mag wel zegt ze pissig. Billy hoort Madilia haar geklaag aan en verzekert haar dat ze echt niet zoveel geld aan vuurwerk zullen uitgeven maar dit stelt Madilia nog niet gerust. Kut vuurwerk vervolgd ze boos. Als even later Cemal de keuken binnenkomt spreekt Madilia Cemal aan. Ik wil een deal maken, want wij als vrouwen willen kleding kopen als jullie vuurwerk kopen legt ze uit. Maar Cemal snapt het probleem niet zo. Jullie hebben al een shitload aan kleding, dus dit is echt iets anders voegt hij eraan toe. Maar dat is allemaal ouwe troep antwoordt Madilia. Cemal heeft wel een beter plan. Als jullie nou jullie oude kleding weggeven aan mensen die het hard nodig hebben, dan kunnen jullie daarna wat nieuws kopen oppert hij. Madilia belooft sarcastisch dat ze het met de groep zal bespreken maar voelt overduidelijk niet al te veel voor het plan van Cemal. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 14:54

    Cemal ach ja er is weer wat geld en dat moet alweer meteen uitgegeven worden ,ze zullen nooit genoeg geld hebben .En tevreden zijn ze nooit daar,en Madilia jij bent ook niet goed snik jullie hebben zat kleren je loopt constant in wat anders.En je slijt niks want je doet ook niks,en je verdiend ook niks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *