Beau en Billy hebben een discussie over Johan

Beau en Billy hebben een discussie over Johan

Een groot deel van de bewoners vindt dat Johan gisteren tijdens de Utopia markt niet hard genoeg heeft gewerkt. Hier hebben ze Johan gisteren dan ook met z’n allen op aangesproken, iets wat volgens Billy niet chique is. Billy begrijpt de groep en is het ermee eens dat Johan te weinig heeft gedaan maar vindt dat ze niet met z’n allen één iemand kunnen aanvallen. Na het centraal komen Billy, Beau, Linda, Cemal en Mehmet samen voor een evaluatie van de markt. Al snel komt Johan weer ter sprake en Billy benoemt nogmaals dat ze het niet eerlijk vindt dat ze Johan gisteren met z’n allen hebben aangevallen. Beau is het hier niet mee eens dit omdat Billy in eerste instantie zelf steun van haar mede bewoners heeft gevraagd bij het aanspreken van Johan. Ja van vijf mensen, niet van veertien reageert Billy fel. Tijdens de discussie tussen Johan en de groep afgelopen is hij weggelopen. Billy is hem achterna gegaan en heeft vervolgens alleen met hem gepraat. Misschien hadden wij ook wel bij dat gesprek willen zijn gaat Beau verder. Ik heb het gevoel dat je me wat kwalijk neemt antwoordt Billy met enige irritatie. Beau geeft toe dat dit deels zo is. Jij vraagt steun en vervolgens ga je als enige naar hem toe om het uit te praten legt ze nogmaals uit. De twee belanden in een lange discussie waarin ze het niet met elkaar eens worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *