Johan vindt Cemal een kontenkruiper

Johan vindt Cemal een kontenkruiper

Terwijl er in de loods over Johan zijn gedrag tijdens de markt wordt gepraat, praten Johan en Chipp buiten over hetzelfde onderwerp. Chipp merkt op dat Johan gewoon populair is en daarom drukker dan andere bewoners bezig is met foto’s maken. Johan knikt en laat weten dat hij vooral klaar is met Cemal. Flikker toch op man, knuppel voegt hij eraan toe. Hij heeft zo’n grote bek maar als puntje bij paaltje komt dan doet hij helemaal niks. Het is gewoon een bange poeperd benadrukt hij. Het is een kontenkruiper eerste klas, wat heb ik me in hem vergist raast hij verder door.   Chipp begrijpt Johan wel, hij vindt ook dat Cemal onredelijk reageert en hoe de groep gisteren heeft gehandeld is volgens hem ook niet eerlijk. Het is niet tof hoe het gisteren is gegaan vervolgd hij. Johan is het hiermee eens en vindt het belachelijk dat iedereen doet alsof hij niets heeft gedaan met de markt, terwijl hij volgens zichzelf hard heeft gewerkt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *