Johan is klaar met het schijnheilige gedrag van Romy

Johan is klaar met het schijnheilige gedrag van Romy

Billy en Romy praten buiten verder over de Johan discussie, als Johan plotseling het gesprek onderbreekt. Hij richt zich op Romy. Weet je waar ik klaar mee ben? Dat je niet met je grote bek het durft te zeggen als ik erbij ben laat hij haar weten. Romy legt daarna uit dat ze wel tegen hem wil zeggen wat ze denkt maar dat ze dan graag zou willen dat hij bij het gesprek komt zitten. Maar dit is Johan niet van plan. Ik weet dat jullie alleen maar achter mijn rug om lullen en niks in mijn gezicht durven te zeggen roept hij boos, terwijl hij wegloopt. Romy besluit er niet meer op in te gaan en praat verder met Billy. Johan stormt vervolgens de loods in en besluit zijn beklag bij René te doen. Ik ben hier helemaal klaar mee. Schijnheilig gedoe begint hij. En vertelt aan René wat er zojuist tussen hem en Romy is gebeurd. René hoort het aan en merkt op dat veel bewoners achter elkaars rug om praten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Sientje at 17:13

    Romy ?? Grootste schijnheilige leugenaar die daar rondloopt is Bil..wordt tijd dat ze daar eens achterkomen….slijmers allemaal met Bil die is verantwoordelijk voor de sfeer die er nu heerst verschrikkelijk laag persoon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *