Linda en Madilia vinden dat Billy het één zegt maar het andere doet

Linda en Madilia vinden dat Billy het één zegt maar het andere doet

Het gedrag van Johan tijdens de Utopia markt van gisteren heeft een hoop losgemaakt. Linda en Madilia horen terwijl ze op de vide zijn, dat Billy beneden met Johan zit te praten. Eerst zegt ze dat we er hard in moeten gaan met zijn allen en nu staat ze beneden met hem te praten zegt Linda verbaasd. Madilia verbaast het allemaal iets minder. Zij kan echt heel nep zijn legt ze verder uit. De twee vinden het vreemd dat Billy het één lijkt te zeggen, terwijl ze het ander lijkt te doen. En nu is Beau de gebeten hond voegt Linda eraan toe. De twee praten nog even verder, terwijl ze proberen te horen wat er beneden wordt besproken. Ze is gewoon bang, ze wil hem niet tegen zich hebben merkt Madilia op. Ik vind het echt erg dat mensen zo pussy kunnen zijn gaat ze verder. Linda wil zich er op haar beurt niet al te druk meer om maken. Ik bemoei me er niet meer mee besluit ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *