Johan wil het gesprek niet aangaan, het heeft allemaal geen nut

Johan wil het gesprek niet aangaan, het heeft allemaal geen nut

Johan is sinds afgelopen avond het onderwerp van gesprek. De bewoners vinden dat hij te weinig heeft gedaan tijdens de Utopia markt. Billy vindt op haar beurt dat de daaropvolgende aanval richting Johan ongepast was en is één op één met hem gaan praten. Na een lange discussie met Beau, Romy, Linda en Cemal, stapt Billy wederom op Johan af. Misschien moet je even met Beau praten begint ze het gesprek. Nee antwoordt Johan resoluut. Ze kan toch naar me toe komen, zij is toch de juffrouw gaat hij boos verder. En vindt dat hij niks verkeerd heeft gedaan en dat het niet aan hem is om het gesprek aan te gaan. Billy adviseert hem om dat dan tegen Beau te zeggen maar ook hier heeft Johan geen oren naar. Het heeft geen zin, woest word ik er van gaat hij verder. Na een paar pogingen geeft Billy het op. Ik probeer het alleen, ik heb er geen belang bij benadrukt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *