Johan gaat geen kerst met zijn mede bewoners vieren

Johan gaat geen kerst met zijn mede bewoners vieren

Gisteren tijdens de confrontatie met Johan zijn onder anderen Cemal en Beau flink tegen hem uitgevallen. Daarom is Johan helemaal klaar met zijn mede bewoners . Ik ga ook geen kerst meer met ze vieren moppert hij tegen Billy en ook haar verzoek om met Beau te gaan praten wijst hij af. Niet veel later vertelt Billy aan Beau dat Johan niet met haar wil praten. Beau vindt het op haar beurt vervelend dat Johan boos op haar is en hoopt dat er ergens vandaag toch een gesprek plaats zal vinden. Ik kijk wel zucht ze. Ik denk dat hij echt wel met je wil praten reageert Billy. En dit is dan ook precies waar Beau op hoopt. Komt goed sluit ze het gesprek positief af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Karel at 16:55

    Beau laat Johan en Billy links liggen dat is niet jouw niveau dat zijn smerige aso,s weg ermee laat je naam niet door de slijk halen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *