Beau, Billy en Romy beginnen opnieuw en staan stil bij de start van Utopia

Beau, Billy en Romy beginnen opnieuw en staan stil bij de start van Utopia

Aangezien de bewoners nog steeds hopen dat ze kunnen verhuizen en opnieuw moeten beginnen op een ander terrein, besluit Billy vandaag een voorproefje te geven. Ze gaat in de loods en op het terrein op zoek naar dingen die nog van het eerste jaar zijn. Als Utopiaan van het eerste uur, weet ze precies wat er toentertijd op het terrein aanwezig was. Nadat ze de spullen bij elkaar heeft gezocht, roept ze Romy bij zich. En legt aan haar uit dat ze graag het eerste jaar vandaag wil nabootsen. Billy wil ook een bed van stro maken, een eitje en een kopje thee boven een vuurtje koken en buiten in bad gaan. Precies zoals de bewoners in het begin het deden. Romy reageert enthousiast en laat weten dat ze graag mee wil doen. Niet veel later stapt Billy ook naar Beau toe om haar ook uit te nodigen om het eerste jaar na te bootsen. Ook Beau heeft er zin in en ze besluit ook mee te doen. Alle drie de dames doen hun dikste kleding aan en gaan naar buiten om een vuurtje te maken. Terug naar het begin!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *