Linda heeft wat confronterende mailtjes van markt bezoekers gehad

Linda heeft wat confronterende mailtjes van markt bezoekers gehad

Linda en Beau zijn druk in gesprek over de financiën als Cemal hen onderbreekt. Er zijn namelijk een aantal mails binnengekomen die Cemal niet onbesproken kan laten. De mailtjes zijn gericht aan Linda en afkomstig van marktbezoekers van gisteren. In de mailtjes schrijven zij dat ze opgevangen hebben dat Linda opmerkingen over hen gemaakt zou hebben die ze niet door de beugel vinden kunnen. Hierdoor hebben zij de kaartjes die zij voor een volgend evenement hebben gekocht geannuleerd. Linda hoort aan wat Cemal voorleest en reageert nuchter. Ik mail zo wel terug zegt ze. Volgens haar zit het namelijk anders en ze legt uit hoe het volgens haar zit. Zo heeft Linda Johan gisteren tijdens de markt aangesproken om terug naar zijn plek in de Luifel te gaan. Op dat moment werd Linda, zoals ze vertelt uitgejoeld door een aantal bezoekers. En toen heb ik ze domme koeien genoemd gaat ze verder. Ondanks de uitleg van Linda is Cemal niet blij met de situatie. Het gebeurde in emotie legt Linda verder uit maar Cemal vindt op zijn beurt dat ze beter met dat soort situaties moeten omgaan. Daarom besluit Linda om haar excuses aan te bieden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *