Linda typt een excuusmail naar de markt bezoekers

Linda typt een excuusmail naar de markt bezoekers

Als Linda van Cemal hoort dat er een aantal mailtjes van boze markt bezoekers zijn binnengekomen kruipt ze achter de computer om terug te mailen. In de mail die ze typt legt ze de situatie nog eens uit en biedt haar excuses aan. Romy, Billy en Madilia zitten naast haar en zien dat Linda het moeilijk heeft. Je moet ook wel je rust nemen he zegt Romy. Ook Madilia is het hiermee eens. Je hebt hard gewerkt gisteren nu mag je uitrusten benadrukt ze. Daarom nodigen Romy en Madilia haar uit om buiten bij hun te komen zitten. Toch blijft Linda van mening dat ze niet zo had moeten reageren. Maar meer dan mijn excuses aanbieden kan ik niet doen sluit ze het gesprek af waarna ze een dikke knuffel van haar mede bewoners krijgt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *