Madilia en Billy bespreken het gedrag van Johan

Madilia en Billy bespreken het gedrag van Johan

Afgelopen avond hebben er heel wat discussies plaatsgevonden over het gedrag van Johan tijdens de Utopia markt. Vandaag na het centraal vraagt Madilia aan Billy of ze nog met Johan heeft gepraat. Billy vertelt van wel en ze zegt dat Johan haar punt gisteren wel begreep. Als organisatie was ik het er gewoon niet mee eens dat hij niet op zijn plek stond en dat snapte hij. En voegt eraan toe dat het afgelopen avond escaleerde. Het was 14 tegen 1 en dat was niet heel chique benadrukt ze. Madilia vindt op haar beurt dat het gewoon een keer nodig was. Hij gedraagt zich ook nooit chique tegenover ons legt ze verder uit. Dat snapt Billy maar ze benadrukt dat mensen het gesprek met Johan aan moeten gaan. Ik verdedig hem niet maar hij vindt niet dat hij niet hard gewerkt heeft gaat ze verder. De oorzaak ligt bij hem en dat weet hij maar we moeten oppassen met dit soort situaties. Madilia laat daarna weten dat ze vindt dat Johan zijn team heeft laten stikken, maar daar is Billy het niet helemaal mee eens. En raadt Madilia dan ook aan het gesprek met Johan aan te gaan. Dit omdat hij zelf niet het idee heeft dat hij niet hard heeft gewerkt gisteren. Zou Madilia het gesprek met Johan nog aangaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Karel at 13:16

    Bil praat met 2 gezichten, dit is wat ze altijd doet. Door haar komen al die ruzies, ze stookt eerst de boel op en gaat dan met het slachtoffer slijmen!! Zo heeft ze Jessie ook altijd behandeld, ze is echt niet te vertrouwen. Bil is alleen bezig met de eindronde, want zij wil er als beste uitkomen en alle eer opstrijken. Dit is gewoon het voorwerk. Johan is populair onder de kijkers dus…moet ze die te vriend houden, maar achter zijn rug om maakt ze hem met de grond gelijk. Dit heeft Johan wel door, daarom reageert hij ook zo. Johan blijf wie je bent!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *