Het korte centraal van 18 december

Het korte centraal van 18 december

Een nieuwe dag is weer aangebroken en de bewoners hebben van alles besproken in een centraal. Je leest hier de belangrijkste punten van 18 december terug.

Mehmet begint met de financiën. De omzet van gisteren was ruim 17900 euro, dus de groep kan tevreden zijn. Als alle rekeningen betaald zijn en het zakgeld is uitgekeerd, houden de bewoners ongeveer 4500 euro. Er klinkt luid applaus uit de groep. Laten we goed en kritisch gaan letten op onze uitgaven voegt Billy eraan toe. Het lijkt haar belangrijk om daar goed op te letten nu de financiën weer wat beter gaan. De groep stemt in met haar voorstel. Daarna komen kort de evenementen ter sprake, waarna Demi de groep vraagt wat ze donderdag willen doen. We vieren dan vast kerst, dus laten we overleggen wat we gaan doen voegt ze eraan toe. Er wordt besloten om vlees te bestellen bij de slager voor eerste kerstdag. Aanstaande donderdag zal iedereen iets maken, zodat er van alles op tafel staat.

Romy vertelt daarna dat Beau en Linda vandaag Boer John zullen mailen over wat de groep wil op het gebied van een eventuele nieuwe locatie. Fay zal alle mensen die vorige week hebben geboden op spullen uit Utopia terug mailen. En misschien kunnen we bijvoorbeeld een veiling houden in het nieuwe jaar voegt ze eraan toe. Al snel verplaatst het onderwerp zich naar de jaarwisseling. Er wordt besproken hoe ze dit willen vieren en wat de groep aan vuurwerk wil bestellen. Als het aan Cemal ligt pakt hij groots uit. Ik wil ook mijn eigen zakgeld wel uitgeven vervolgd hij enthousiast. Ook de Utopia markt van gisteren komt nog even ter sprake. Linda wil graag Romy bedanken omdat ze afgelopen avond tot laat heeft staan poetsen. Ik wil iedereen bedanken die hard heeft gewerkt gisteren vult Cemal haar aan. Na een kort centraal zit het overleg er weer op. Iedereen kan aan zijn dag gaan beginnen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. joke gotte at 11:29

    Daar gaan we weer amper geld binnen,of er wordt al weer uitgegeven Cemal wil een groots vuurwerk begrijpen ze het dit is Utopia .Voor je het weet staan ze weer in de min ,denken enkelt maar aan uigeven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *