Johan ziet alle commentaar van zijn mede bewoners als afgunst

Johan ziet alle commentaar van zijn mede bewoners als afgunst

Ook Johan en René praten na over de ruzie en discussie die heeft plaatsgevonden. René vindt dat er in ieder geval anders gecommuniceerd had kunnen worden. Ik heb super mijn best gedaan René laat Johan weten. René antwoordt dat hard werken niet altijd wordt gezien in Utopia. Ik vond het gewoon niet tof eerlijk gezegd maar ik weet hoe ze zijn vervolgt Johan zijn verhaal. René vraagt zich op zijn beurt af waarom de bewoners zich zo bezighouden met Johan. Het is afgunst denk ik antwoordt Johan. Maar het zegt meer over hen dan over mij vervolgd hij terwijl hij zijn schouders ophaalt. René probeert Johan vervolgens een hart onder de riem te steken. Hij vindt dat Johan meer heeft gedaan dan een aantal bewoners bij elkaar. Maar ik noem geen namen voegt hij eraan toe. Johan denkt er serieus over na om iemand in te huren voor hem, zodat hij zich alleen bezig kan houden met het maken van foto’s. Als ik het goed heb, hebben jullie het ook goed hé. Dat geld is niet alleen voor mij maar ook voor jullie benadrukt Johan. Wat later komt Billy bij het gesprek zitten en laat Johan weten dat dit nooit haar bedoeling was. Als organisator wilde ik iets bespreken wat heel de dag al onderwerp van gesprek was. Ik had niet verwacht dat Cemal het gesprek zou overnemen en bijval zou krijgen van zoveel mensen voegt ze er met enige spijt in haar stem aan toe. Johan weet dat dit niet Billy haar bedoeling was en is om die reden niet boos op haar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. arie at 12:30

  Teveel roddel
  Te weinig waardering voor elkaar

  Volgende jaar terug naar nul
  En ook de roddel naar nul
  Met de waardering naar maximaal

 2. joke gotte at 11:25

  Ik walg van deze mensen wat heeft cemal bereikt in Utopia helemaal niks net als zijn vriendinnetje de bemoeial en kletsen over een ander dat kan ze als de beste meer ook niet.Ze zullen blijven kletsen over Johan meer kunnen ze niet .En Beau wat een naar mens is dat lokt zelf steeds alles uit bij Johan die duikt ook op elke vent ,heeft wat te zeggen over een ander.Heel geraffineerd is deze dame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *