Linda, Madilia, Mehmet en José besluiten niet te werken tijdens Johan zijn feest

Linda, Madilia, Mehmet en José besluiten niet te werken tijdens Johan zijn feest

De bewoners zijn klaar met het gedrag van Johan en hebben dit net met zijn allen besproken. Als afgelopen avond iedereen weer zijn eigen gang gaat wordt er in groepjes over het gedrag van Johan nagepraat. Mehmet en Linda vinden dat hij niet zoveel aandacht moet krijgen, dan is het gedrag snel afgelopen denken ze. Weet je hoe je iemand het hardst kan raken? Door diegene buiten te sluiten, dan gaat iemand kapot zegt Mehmet tegen Linda en Madilia. Het drietal en José, besluiten niet op zijn feest te gaan werken. We moeten hem laten stikken benadrukt Mehmet. Ook Romy en Beau zonderen zich af bij te koeien om Johan te bespreken. De twee vinden zijn gedrag onacceptabel en willen actie ondernemen. Ik vind het niet tof hoe hij tegen mijn vriendje deed, hij hoeft hem niet uit te schelden. Gek! spreekt Romy uit. Krijgt dit gedoe nog een vervolg?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Else at 14:50

  Het gaat niet om het feit of hij en hoeveel geld hij verdiend heeft, maar om hoe hij telkens zijn eigen plan trekt en zich niet houdt aan gemaakte afspraken. Niet kan samenwerken en overleggen.
  Dan pas je niet in een groep. Hij wil alleen doen wat hij leuk vindt om te doen.
  Logisch dat de anderen dan in opstand komen. Iedereen moet zich nu eenmaal aanpassen in het leven, en ook in een mini samenleving. Anders heet en ben je ”een sociaal niet aangepast persoon.”
  Ook al heb je ook goede eigenschappen in je. Johan toont zich nu van zijn asociale kant, niet aangepast.
  Dat wil niet zeggen dat hij asociaal is, maar hij gedraagt zich onaangepast=asociaal.

 2. Rina at 11:57

  Klopt Bep, hoe dwarser ze tegen hem zijn des te erger wordt hij , dat ze dat niet door hebben.
  Ze lopen maar te schreeuwen dat er geld verdiend moet worden en op welke manier hij dat ook doet, het is nooit goed. Dat is denk ik toch jaloezie.

  • Ria at 11:58

   idd bep,Johan weet het allang en hij gaat ze terug pakken met zn feest in februari,want hij zorgd zelf voor mensen die hem helpen.Johan is top.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *