De gehele groep is klaar met het egoïstische gedrag van Johan

De gehele groep is klaar met het egoïstische gedrag van Johan

Nadat Johan boos is weggelopen bespreekt de rest van de bewoners wat er is gebeurd. Chipp is van mening dat Johan veel geld heeft verdiend met het maken van polaroids. Maar daar gaat het niet om, want door zijn gedrag zijn andere mensen de l*l gaat Chipp verder met zijn verhaal. En zeker niet als wij daardoor een vrijwilliger kwijtraken die hier al heel lang helpt voegt hij eraan toe. Billy is van mening dat Johan niet zomaar zijn eigen plan kan trekken. Iedereen doet hier zijn best maar hij kiest weer zijn eigen plan benadrukt ze. Cemal heeft het op zijn beurt helemaal gehad met het gedrag van Johan en dat laat hij duidelijk merken. Die jongen denkt dat hij god is, dat hij beter is dan de rest. Maar hij is gewoon f*cking egoïstisch en ik ben er helemaal klaar mee! We moeten er tegenin gaan en die boot weghalen zegt hij boos. Kortom de hele groep is klaar met het egoïstische gedrag van Johan en willen niet dat hij zich boven de groep verheven voelt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *