Wim stuurt een offerte van 2833 euro

Wim stuurt een offerte van 2833 euro

Er is de hele dag al veel te doen rondom het vuurwerk voor oud en nieuw. Cemal wil graag voor veel geld vuurwerk bestellen, maar niet iedereen is het hiermee eens. Hij en Senna hebben daarom een nep telefoontje naar Wim vroege gepleegd om een grote bestelling te plaatsen. Niet veel later heeft Billy Wim zijn voicemail ingesproken om deze bestelling, waarvan ze niet weer dat deze nep is in de wacht te zetten. Na de presentatie van Chipp ontdekt Fay dat er een mailtje van Wim is binnengekomen. Een offertevoorstel van Wim schreeuwt Fay door de loods waarna ze verder leest. Het totaal pakket zoals in de bijlage beschreven kost 2833 euro leest Fay voor. Haar mond valt open van verbazing. Senna, Cemal en Chipp kunnen er wel om lachen. Dit moeten we hebben roept Senna vrolijk uit. De rest van de bewoners besteedt weinig aandacht aan het mailtje. Dit gaan jullie toch niet doen vraagt Fay. Jawel antwoordt Senna lachend. Cemal die voorheen zo enthousiast was, blijft een beetje stil. Gewoon bestellen probeert Senna nogmaals maar Cemal zegt niks. Krabbelt hij terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *